Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!

Igralec, voditelj in komik Klemen Slakonja je danes na spletu objavil nov video posnetek, v katerem se je prelevil v ameriško prvo damo Melanio Trump.

Pred kratkim je zapel kot Luka Dončić, tokrat pa je kot ameriška prva dama opisoval Slovenijo.

Klemen Slakonja je kot Melania Trump opisoval "svojo deželo", domačo Sevnico, iz katere prihaja ameriška prva dama. Ob video posnetku je Slakonja zapisal, da je to edini govor ameriške prve dame Melanie Trump o svoji domovini Slovenije.


V simpatični parodiji je naprej pozdravil vse gledalce, nato pa opeval Sevnico. Pozabil ni niti na očitke o neprimerni modni izbiri, spomnil pa tudi na slavno srečanje s papežem, ko mu je Melania dejala, da svojega moža Donalda Trumpa hrani s potico.

Ob koncu je kot Melania Trump zapel še simpatično pesmico, z video posnetkom pa poskrbel za smeh med mnogimi gledalci. Prisluhnite, kako je Klemen Slakonja tokrat oponašal ameriško prvo damo iz Slovenije!
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Zgleda - preštudirana artikulacija govora...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribNa ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!