Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!

Igralec, voditelj in komik Klemen Slakonja je danes na spletu objavil nov video posnetek, v katerem se je prelevil v ameriško prvo damo Melanio Trump.

Pred kratkim je zapel kot Luka Dončić, tokrat pa je kot ameriška prva dama opisoval Slovenijo.

Klemen Slakonja je kot Melania Trump opisoval "svojo deželo", domačo Sevnico, iz katere prihaja ameriška prva dama. Ob video posnetku je Slakonja zapisal, da je to edini govor ameriške prve dame Melanie Trump o svoji domovini Slovenije.


V simpatični parodiji je naprej pozdravil vse gledalce, nato pa opeval Sevnico. Pozabil ni niti na očitke o neprimerni modni izbiri, spomnil pa tudi na slavno srečanje s papežem, ko mu je Melania dejala, da svojega moža Donalda Trumpa hrani s potico.

Ob koncu je kot Melania Trump zapel še simpatično pesmico, z video posnetkom pa poskrbel za smeh med mnogimi gledalci. Prisluhnite, kako je Klemen Slakonja tokrat oponašal ameriško prvo damo iz Slovenije!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Zgleda - preštudirana artikulacija govora...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski