Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!

V sredo se je začela pet dni dolga kolesarska dirka po Sloveniji, ki jo svojim gledalcem predvajajo tudi na televizijskem kanalu Eurosport.

Prvi dan sta komentatorja bila priča prizoru, ko sta ob cesti opazila nenavadno pojavo s slovensko zastavo - kolesarje je med dirko namreč spodbujal kurent.

"To je bilo čudno," je najprej dejala komentatorka v prenosu, ko je eden od kolesarjev peljal mimo zelo neobičajne pojave. "Zelo nenavadno," je ob prizoru dodal drugi komentator.


Eurosport
V nadaljevanju je nato komentator dejal, da bi lahko šlo za tradicionalno slovensko obleko, zaradi česar se ji ni hotel posmehovati. V smehu je dodal, da si nikakor noče kopati jame. Gledalcem je nato pojasnil, da je šlo za osebo, ki je bila oblečena v obliko bal sena.

Komentatorka je ob tem pripomnila, da jo je obleka spominjala na nemške ali avstrijske krampuse, ki jih lahko vidimo okoli božiča. No, v resnici je šlo prav za tradicionalnega kurenta. Kot da temu ne bi bilo še dovolj, sta bila komentatorja priča še četverici slovenskih navijačev, ki so kar na stolih sedeli v žlici delovnega stroja, ki je bil parkiran tik ob progi.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika