Legendarna skupina Gu Gu zapela njihovo uspešnico "Sam po parku"

V preteklem delu priljubljene slovenske oddaje V petek zvečer smo bili priča številnim glasbenim točkam, ki so sodeč po odzivih navdušile številne gledalce.

Tokrat so skupaj nastopili tudi člani legendarne slovenske skupine Gu Gu, ki so v preteklosti predstavili številne uspešnice.

Gu Gu je legendarna slovenska glasbena zasedba, ki je v svoji karieri nanizala številne mega uspešnice, ki so že ponarodele. Pesem "Sam po parku", ki je stalnica vseh slovenskih zabav ali petja otrok ob tabornem ognju, so v oddaji V petek zvečer vokalno otvorili Diamanti, zapel pa jo je glavni pevec skupine Gu Gu, Tomo Jurak.

Vsak izmed članov skupine Gu Gu je ustvaril izjemno kariero. Z Diamanti je v živo na basu igral tudi Čarli Novak, ki je bil eden izmed najbolj zaželjenih studijskih glasbenikov. Posnel je preko 1.500 pesmi, sodeloval pri več kot 900 albumih, njegov bas lahko slišimo tudi na albumih Zdravka Čolića, Tereze Kesovije, Big banda RTV Slovenija, Oliverja Dragojevića, itd.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem so člani glasbene skupine Gu Gu v oddaji V petek zvečer zapeli svojo uspešnico "Sam po parku". Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Začetek je veličasten.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978