Marko Potrč objavil nov posnetek iz Švedske: "To sem spoznal do zdaj!"

Nekdanji televizijski voditelj Marko Potrč ne odneha. Včeraj je na spletu objavil nov video posnetek iz Švedske, v katerem je znova predstavil stanje na tamkajšnjih ulicah.

Tam se namreč z virusom spopadajo povsem drugače, kot v drugih evropskih državah.

"Kot sem večkrat povedal; jaz nisem strokovnjak. Si pa želim prisluhniti več različnim strokovnjakom, tudi tujim, pa tudi preprostim ljudem, ki živijo v drugačnih pogojih, nato dobro pretehtati in si tako ustvariti kar se da realno sliko. Ta mnenja različnih strokovnjakov rad predam naprej. Da bi si še kdo lahko ustvaril realno sliko. Če seveda ni preveč zaposlen s slepo častitvijo odločevalcev, ki zahtevajo, da se jih časti kot nezmotljiva božanstva," je Marko Potrč zapisal v uvodu novega video posnetka iz Švedske.

"Ker so se tega malce drugače lotili na Švedskem, smo zdaj tukaj. Ker ne želim govoriti na pamet. Ker želim videti od blizu. Vedeti. Razumeti. Danes je sedmi dan tukaj. In to sem spoznal do zdaj," je še dodal.

Dejstvo je, da na Švedskem ljudje spoštujejo ukrepe, predvsem pa zaupajo vladi in stroki. Na ulicah se držijo pravila o ustrezni varnostni razdalji, v primeru, da zbolijo, pa vedno ostanejo doma. Marko Potrč je govoril tudi z Brunom iz Hrvaške, ki na Švedskem živi od leta 2004. Poglejte si, kakšne so te dni razmere na Švedskem, ki se je sicer v prvem valu spopadala s hudo krizo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Dramatična nesreča pri Celju: Voznik je zapeljal pred tovornjak!Kuža zmotil napovedovalca vremena, prizor je uspešnica na spletuVIDEO: Kapitan z več milijonov vredno jahto treščil v pristaniščePosnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!Babica se je sankala po snegu: Posnetek je prava doza dobre volje!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Parodija na IKEA trgovino v Ljubljani: Pesem so zapeli kot župan Zoran Janković!Posneli grozljivo nesrečo motorista: Vrglo ga je čez avtocesto!Haski s stožcem zajel sneg, nato ga je vrgel v lastnikaVIDEO: Slovenija na Evrovizijo 2021 pošilja Ano Soklič: To je njena pesem "Amen"Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Ropar babici ukradel torbico, nato mu je dala vetraŽenska ustavila avtobus in izgubila živce: Takšno dramo je posnel voznik!VIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!Moški presenetil učiteljico iz zapora, ki mu je pomagala v hudih časihVIDEO: Posnetki lepotice, ki z umetnostnim drsanjem zažiga internetLuka Dončić pred tekmo plesal kolo: Tako so z njim plesali soigralci!Izjemen prizor iz Chicaga: Posneli so, kako je razpadel led na jezeru!Pohodnica skočila čez lužo, nato je z obrazom pristala v blatuPrizor na jezeru, ki svetu jemlje sapo: Poglej, kakšen ples so pripravile ptice!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen posnetek danes obkroža Slovenijo!Primorec o dodatnem zaslužku, nasmejali se mu boste do solzMočan sunek vetra odpihnil streho stanovanjskega blokaSlonji mladič na travniku lovil ptice: To je najbolj prikupen posnetek na spletu!Parodija v državnem zboru: Zaslišali so zdravnika Janeza Poklukarja!