Marko Potrč se je oglasil iz Švedske: Takšno je stanje v skandinavski državi!

Na Facebook omrežju se je z novim video posnetkom znova oglasil Marko Potrč.

Te dni je odpotoval na Švedsko, da bi Slovencem pokazal, kakšno stanje vlada na ulicah omenjene skandinavske države.

V video posnetku Marko Potrč pravi, da švedska vlada zaščitnih mask ne priporoča. Posnel je prizore z ulic na Švedskem, pri katerih je moč videti, da življenje teče po več ali manj ustaljenih tirnicah.

Z video posnetkom želi predvsem Vladi RS nastaviti ogledalo ter slovensko javnost znova opozoriti na potek spopadanja z virusom, ki ga je ubrala švedska vlada.

"Medtem je največji dosežek naše vlade to, da je uspela kakršenkoli dvom v njihove represivne ukrepe prikazati kot ogrožanje življenj. Kot nekaj nepojmljivo grešnega, sebičnega, zavržnega. Vsak neuspeh/neučinkovitost represivnih ukrepov, pa je seveda krivda »neposlušnega, porednega« naroda. Poleg tega pa je eden od »dosežkov« ta, da je narod sprt med seboj do tem mere, da nas je lahko groza," je Marko Potrč še zapisal ob video posnetku.
0
Helena Štucin
Pred 17 tedni
Potem je pa najbolje da kar tam ostane.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Slovenska pevka zapela pesem Oliverja Dragojevića: Njen nastop je pravi balzam!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Moški je raci rešil življenje: Tako se odzove ob njegovih poljubčkih!Tilen Artač imitiral pevca Wernerja: Nasmejali se boste do solz!Tilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Rusa na oknu obiskala sova: Ne boste verjeli, kakšno pismo mu je prinesla!Moška sta rešila ujetega bika, nato ju je žival zbila na tlaV zabaviščnem parku posneli grozljivko na vrtiljaku z gugalnicamiVoznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakPosnetek malčka, ki obkroža svet: Tako je potolažil svojega prijatelja!Afriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStarša sta si privoščila sina: Mislil je, da je na avtomobilu razbil steklo!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!VIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoSlovenca nasmejala s priredbo pesmi "Vsi ljudje hitijo", ki jo je pela Neca FalkVIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!VIDEO: Šok pred predorom Markovec, v napačno smer je vozil s 100 km/hIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!