Marko Potrč z udarnim posnetkom: Takšna je resnica o testih?

Televizijski voditelj Marko Potrč je v preteklih tednih širom Slovenije dvignil veliko prahu.

S številnimi zapisi in video posnetki je predstavil svoje mnenje glede aktualnih ukrepov za zajezitev virusa, njegove objave pa so obkrožile Slovenijo.

Včeraj je Marko Potrč na spletu objavil nov video posnetek, ob katerem je skupaj z mikrobiologom dr. Miho Avberškom povedal resnico o testih.

Ob video posnetku je sicer Marko Potrč zapisal, da virus obstaja (in da nikoli ni trdil drugače), a ne predstavlja apokalipse. Temu primerno so po njegovem mnenju ukrepi krepko nesorazmerni, pretirani in celo nevarni za naše ustavne pravice, svobodščine ter demokracijo nasploh.

Video posnetek, ki ga je včeraj na Facebook omrežju objavil Marko Potrč, je do danes dosegel že več kot 100.000 ogledov, naprej pa ga je delilo nekaj manj kot 2.000 uporabnikov. Prisluhnite, kaj je skupaj z mikrobiologom o testih povedal Marko Potrč.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico