Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"

Televizijski voditelj Marko Potrč, ki je na Facebook omrežju objavil že številne video posnetke o aktualnem stanju po državi, je včeraj na spletu objavil novega.

V posnetku je dejal, da "nimamo rekordnih okužb", kot poročajo številni mediji, obenem pa je še izpostavil, da sam zaščitne maske na prostem ne bo nosil.

Vlada je včeraj sprejela nove ukrepe in spremembe na področju nošenja zaščitnih mask - te bodo obvezne za vse šolarje od 7. razreda naprej, od jutri naprej pa bodo zaščitne maske obvezne tudi na odprtih javnih prostorih z veliko ljudmi.

"Gledati samo številke pozitivnih testov, ob tem pa zanemariti število vseh opravljenih testov na tisti dan, nato pa govoriti o "rekordih", je absurd. Poročanje medijev, ki slepo sledijo besedam teh odločevalcev, je preprosto žaljenje osnovne človeške inteligence," je ob video posnetku zapisal Marko Potrč.

Tudi zadnji video posnetek Potrča je na Facebook omrežju naletel na zelo velik odziv - nabral je že več kot 330.000 ogledov, naprej pa ga je delilo skoraj 10.000 uporabnikov omrežja. Prisluhnite, kaj je o "rekordnih okužbah" povedal Marko Potrč.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Hrvatje priredili pesem "Ne diraj moju ljubav": Parodija je smeh do solz!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Napake novinarjev na 24ur: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Med sprehodom ga je napadla puma: Posnetek, ob katerem ti zaledeni kri!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciDeklica je prvič videla pasjega mladička: Posnetek ti bo polepšal dan!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Prizor pri sosedih, ki jo je nasmejal do solz: To je posnela, ko je prišla domov!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Voznik pri Corvetti pokazal pospeške, nato je uničil avtomobilNajstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordeVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjTo je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbtaNa dnu oceana posneli nenavadno bitje: Je prišlo iz vesolja?Hrvaška klapa navdušila s pesmijo: Zapeli so jo s pevcem iz Šibenika!Na ulični klavir je zaigral pesem "Faded", njegov nastop ruši rekordeV šovu The Voice zapel kot Eminem: Nastop, ki je odpihnil sodnike!