Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!

Martin Golob je brez dvoma najbolj priljubljen duhovnik v Sloveniji, ki svoje sledilce in vernike zabava tudi z video vsebinami.

Te dni je malce za šalo posnel prizore, ki jim je priča med poročnim obredom, z video posnetkom pa nasmejal številne spletne uporabnike.

"Vzemite za šalo, nič osebnega. Vas lepo pričakujem kadarkoli boste želeli skleniti sveti zakon," je ob video posnetku še dodal duhovnik Martin Golob.


Martin Golob, Instagram
Priljubljeni slovenski duhovnik je z video posnetkom požel številne pohvale za svojo sproščenost in pristnost, mnogi komentatorji pa so zapisali, da jim je znova polepšal dan.

Tokrat je v video posnetku pokazal svoj pogled na poročni obred, pri katerem se je dotaknil ženina in neveste, pa njunih staršev in mnogih sorodnikov. Poglejte si, kako gre vsak izmed njih skozi poročni obred. Bo slovenski duhovnik nasmejal tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Video ne dela. Kaj je res nujno, da mora to biti glih na instagramu?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika