Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka

Vsaka mati bi za svoje otroke naredila prav vse, da bi jih obvarovala. Tako je bilo tudi v prizoru, ki ga je te dni v eni izmed stavb posnela varnostna kamera.

V posnetku je moč videti mamo skupaj s sinom, kmalu zatem pa se je odvila prava drama!

Radovedni malček se je za le kratek čas izmuznil mamici in se odpravil do ograje, pod katero so v pritličje vodile stopnice. Le sekunda nepazljivosti je bila dovolj, da se je fant nerodno prevrnil preko ograje.

A do tragedije ali hudega padca nikoli ni prišlo - vse zasluge za to nosi njegova super mamica!

Ta se je ob padcu sina "izstrelila" do ograje, z zadnjimi močmi malčka prijela za noge in ga kmalu zatem ob pomoči drugih potegnila nazaj na varno. Bravo mamici za takšno hitro posredovanje!
0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Isusek! Za las je šlo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemVIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceVIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!