Med dobrodelno tekmo za pomoč prizadetim v poplavah zbrali 3,5 milijona evrov

Včeraj je v Stožicah potekala dobrodelna nogometna tekma, na kateri je nastopilo veliko število legendarnih igralcev nogometa.

Na ta način so prišli izrazit podporo vsem prizadetim prebivalcem Slovenije ob preteklih poplavah, med dobrodelno tekmo pa so zbrali kar 3.512.031,31 evra.

Rezultat nogometne tekme na koncu ni bil pomemben - kar je tokrat štelo, je plemeniti namen, zbiranje denarja za pomoč prizadetim v avgustovskih poplavah. Pred 16 tisoč glavo množico v ljubljanskih Stožicah se je zbralo kar 36 nekdanjih legendarnih nogometnih zvezdnikov.

Denis Avdić in Aleksander Čeferin:


Zasluge za organizacijo tekme ima predsednik evropske nogometne zveze UEFA Aleksander Čeferin. Akcijo so podprli tudi številne slovenske medijske hiše, Slovenci pa smo tudi tokrat pokazali, da znamo v težkih trenutkih stopiti skupaj.

Po enajstmetrovkah je v Stožicah slavila modra ekipa s 5:4, skupno pa so na tekmi zbrali kar 3,5 milijona evrov donacij. Žrtvam preteklih poplav lahko še vedno pomagate s poslanim SMS sporočilom z vsebino POMAGAM5 na 1919.

Razglasitev končnega zneska:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila