Mlada pevka predstavila novo pesem: Pokazala je naravne lepote Slovenije!

Slovenska glasbenica Natalija Krulec je te dni na spletu objavila svojo novo pesem "Slepe oči", v kateri govori o ljubezenskih vzponih in padcih v življenju.

Odlično balado spremlja videospot, pri katerem je mlada pevka promovirala tudi prelepo Slovenijo - sprehodila se je namreč ob mnogih naravnih lepotah v zahodnem delu naše države.

Njena nova pesem "Slepe oči" je nastala v sodelovanju s priznanim slovenskim glasbenikom Alexom Volaskom ter z založbo Art Music Records, ki jo vodi Roman Šarjaš. Natalijo Krulec smo spoznali tudi na eni izmed preteklih avdiciji v letošnji sezoni šova Slovenija ima talent.


queenofwaterfalls
Besedilo pesmi izhaja iz Natalijine ljubezenske zgodbe. Izhaja iz njenih čustev, občutkov in njenega življenja. Ob tem je povedala, da svoja čustva najlažje izraža skozi pesmi. Njena nova balada "Slepe oči" nosi pomembno sporočilo - v ljubezni smo lahko zaslepljeni, kar nas lahko včasih popelje do trenutka, da vase ne verjamemo dovolj. Natalija s pesmijo poslušalcem sporoča, naj sledimo svojim pravim korakom, saj smo za svojo srečo odgovorni predvsem sami.


Natalija Krulec, YouTube
Pevka je svojo pesem "Slepe oči" obogatila s čudovitim videospotom, s katerim promovira tudi naravne lepote naše dežele. Pri tem je sodelovala s svojo dobro prijateljico, ki ustvarja pod umetniškim imenom queenofwaterfalls. Skupaj sta nas popeljali skozi lepote Soške doline, Tolmina in Kobarida, v videospotu pa lahko spremljamo tudi Slap Kozjak, Slap Beri in Slap Sopota. Ob tem je Natalija še izpostavila, da je besedilo pesmi povezala tudi z naravo, saj nas ta naredi svobodnega in močnejšega.


Besedilo: Natalija Krulec, Alex Volasko
Glasba: Alex Volasko

Scenarij: queenofwaterfalls, Natalija Krulec
Video: queenofwaterfalls
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let