Modrijani navdušili poslušalce: Predstavili novo pesem, ki obkroža Slovenijo!

Priljubljena slovenska glasbena skupina Modrijani je te dni na spletu objavila svojo novo pesem, ki nosi naslov "Lagal si bom".

Sodeč po odzivih so tudi tokrat navdušili številne zveste poslušalce, ob videospotu pa ne manjka pohval na račun nove pesmi.

Videospot, ki so ga Modrijani objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je v pičlem dnevu dosegel skoraj 40.000 ogledov, pohvale pa prihajajo iz vseh koncev Slovenije.


Modrijani, YouTube
"Na naših veselicah ste jo že slišali in nas spraševali, kdaj jo boste lahko poslušali in gledali tudi na spletu! Z novo polko Lagal si bom se zato še posebej veselimo novih veselic in žurov, kjer bomo polko lahko igrali vsem največjim žurerjem in tistim, ki na veselicah celite svoja zaljubljena srca in spoznavate nove simpatije," so ob novi pesmi zapisali Modrijani.

Glasbo za pesem "Lagal si bom" je napisal Aleš Vovk - Raay, pod avtorico besedila se podpisuje Marjetka Vovk. Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem so Modrijani predstavili svojo novo pesem. Bo tudi ta uspešnica?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Eh...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!