Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz Kazahstana, pri katerem lahko spremljamo pravo junaško dejanje.

Moški je namreč splezal skozi okno, da bi življenje rešil triletni deklici, ki je z okna obvisela nadstropje višje.

Prizor, ki so ga posneli v mestu Nursultan v Kazahstanu, je že prava uspešnica na spletu, številni komentatorji pa so zapisali, da je moški brez dvoma junak. Tvegal je namreč svoje življenje, da bi rešil tri leta staro deklico.

37-letni Sabit Shontakbaev je odhajal na delo, ko je na eni izmed stolpnic opazil deklico, ki visi z okna. Hitro je stekel v zgradbo, vstopil v stanovanje nadstropje nižje in se lotil pogumnega reševanja.

Pri tem ni uporabil nobene zaščitne opreme, deklici pa je s svojim posredovanjem rešil življenje. V nasprotnem primeru bi deklica po vsej verjetnosti padla 25 metrov v globino. Bravo moškemu za takšno pogumno ukrepanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!