Mož hrvaške športnice poskrbel za škandal: Je nehote razkril, da jo vara?

Nekdanja hrvaška skakalka v višino Blanka Vlašić se je te dni znašla v središču škandala, za katerega je poskrbel njen mož Ruben Van Gucht.

Slednji se je med javljanjem v živo oglasil prek video klica, v kadru pa je bilo v ozadju moč opaziti par ženskih nog.

Ruben Van Gucht je belgijski novinar in soprog uspešne hrvaške športnice Blanke Vlašić, te dni pa se je med poročanjem iz Nemčije ob aktualnem evropskem nogometnem prvenstvu po vsej verjetnosti močno opekel.


JVL, Twitter
37-letni novinar se je prek video klica v živo javil v oddajo Radio 2 Weekwatchers, v ozadju pa so mnogi gledalci na postelji opazili par nog. Omenjeno je opazil tudi Ruben Van Gucht, ki je svojo napako poskušal prekriti tako, da je noge zakril s skodelico. Žal je bilo prepozno, video posnetek pa se je v hipu razširil po spletu.

Oba zakonca, ki sta poročena dve leti in imata tudi enega otroka, omenjene afere še nista komentirala. Pojavljajo se govorice, da njun zakon visi na nitki, razplet škandala pa bo po vsej verjetnosti znan šele v prihodnjih dneh.
0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Bu(h)telj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje