Na klavir je zaigrala Boogie Woogie: Navdušila je vse obiskovalce!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi čudovit nastop, pri katerem je vso pozornost ukradla pianistka po imenu Ladyva.

Ta je na javnem klavirju sredi letališča pokazala svoje izjemne sposobnosti, z nastopom pa prevzela številne spletne uporabnike in obiskovalce.

Video posnetek, ki je na YouTube omrežju pristal mesec dni nazaj, je do danes že prava uspešnica - dosegel je več kot 12 milijonov ogledov, nad igranjem pianistke pa so navdušeni številni komentatorji.

Na klavir je zaigrala skladbo "Boogie Woogie", številni obiskovalci pa so ob njenem nastopu celo plesali in vidno uživali.

Poglejte si čudovit video posnetek, pri katerem je svoje znanje ob igranju na klavir pokazala pianistka po imenu Ladyva. Bo s svojim igranjem navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Dober špil, pa še boljša punca...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje