Nastop, ki seže do srca: Pevec z ansamblom zapel slovensko uspešnico "Deklica"

V preteklem delu glasbeno - razvedrilne oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo znova bili priča čudovitim glasbenim nastopom.

Za navdušenje so poskrbeli tudi Tadej Prosenc in Ansambel Smeh, ko so zapeli znano slovensko uspešnico.

V omenjeni oddaji se vse glasbene točke igrajo in pojejo v živo, odlične domače in tudi tuje izvajalce pa spremljajo člani hišnega banda Diamanti.

Pesem "Deklica" je uspešnica, ki jo številni prepevajo mladoporočencem na porokah. Gre za enega izmed lepših valčkov zadnjega obdobja narodnozabavne glasbe. V originalu je pesem izvajal Ansambel Ajda, pri katerem je pel Tadej Prosenc, ki je zdaj pevec zabavne zasedbe Folk Idoli.

Tadeja Prosenca so na odru v oddaji V petek zvečer spremljali člani Ansambla Smeh, ki so pesem "Deklica" izvedli tudi na svojem tradicionalnem koncertu. Prisluhnite čudovitemu nastopu, ki je te dni navdušil Slovenijo.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Ne vem, če je to ravno komad, ki se mu poda goveji ritem. Back vokali so dobri, največkrat pa več kot odlično vokalno sliko barvata oni dve back vokalistki, ki sta neopravičeno popolnoma v ozadju. Back vokale je namreč peti mnogo težje kot glavno linijo. Za odlično opravljeno delo se jima tukaj in zdaj klanjam do tal.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje