Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!

Včeraj se je v smeri iz Dutovelj proti Komnu na Krasu pripetila nenavadna nesreča, ob kateri so mnogi spletni uporabniki ostali brez besed.

43-letnemu vozniku je na cesto skočil odrasel jelen, ki je prebil vetrobransko steklo na kombiju, nato pa pristal na voznikovem sedežu.

Jelen je sicer po trčenju uspel pobegniti iz vozila, vendar so ga lovci nedaleč stran od prometne nesreče s pomočjo psa krvosledca našli hudo poškodovanega. Ker je imel hude notranje krvavitve in predrta pljuča, so lovci jelenu skrajšali muke in ga usmrtili. Ob tem so pojasnili, da poškodovani jelen ne bi preživel niti dva dni in da bi počasi poginjal v hudih mukah.


Roko, X
43-letni voznik iz Hrušice na Gorenjskem je okoli pol osmih zjutraj vozil od Dutovelj mimo Krajne vasi, v bližini križišča za Pliskovico in Kosovelje (Narivnik) pa trčil v jelena. Žival naj bi na cesto prišla tako hitro, da se voznik ni mogel izogniti trčenju. Slišati je bilo pok na vetrobranskem steklu, po besedah voznika pa je le nekaj centimetrov od sebe zagledal zadnjico odraslega jelena. Voznik v nesreči ni bil poškodovan.

Žival je nekaj časa ležala v razbitinah, nato se je panično poskušala rešiti. Jelen je še pred prihodom policistov stekel v gozd, a so ga lovci hudo poškodovanega izsledili okoli 700 metrov od prometne nesreče in mu tam skrajšali trpljenje. Kako nevarna so srečanja z jeleni in divjadjo dokazuje tudi video posnetek izpred let, ko sta dva voznika v Rusiji naletela na čredo jelenov.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Uboga živad.., človek se vriva v vse njene habitate...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Radijska voditeljica Lara Tošić doživela prometno nesrečo, objavila je posnetekStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuVIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!Tjaša Božič in Poskočni priredili slovensko uspešnico, navdušili so poslušalceVIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz DubrovnikaŠpela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!