Nina Pušlar zapela svojo pesem "Tople oči", nad nastopom boste navdušeni

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki gledalcem ponuja dobro uro glasbe in zabave, smo lahko spremljali čudovite glasbene nastope.

Svoj pevski talent je pokazala tudi Nina Pušlar, ko se je predstavila s petjem svoje uspešnice.

Na odru v oddaji V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, se je Nina Pušlar predstavila s petjem svoje pesmi "Tople oči", ki je nastala v sodelovanju z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije, v času zgodovinskega vpisa slovenskega znakovnega jezika v Ustavo Republike Slovenije.

Avtorji pesmi so Maj, Matjaž in Urša Vlašič, pri nastopu pa je violončelo igral Peter Kaiser.

Prisluhnite čudoviti izvedbi pesmi "Tople oči", s katero se je na odru v oddaji V petek zvečer predstavila Nina Pušlar. Bo z nastopom tudi pri tebi poskrbela za navdušenje?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Dobro je odpela in lepo je bila urejena. Takrat, ko je bila v duetu z Ditko, je namreč zgledala tako, kot da bi jo pravkar potegnili iz postelje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje