Nuša Derenda in Alfi Nipič skupaj zapela: Čudovit nastop, ki je navdušil Slovenijo!

Ansambel Saša Avsenika, Alfi Nipič in Nuša Derenda so pred leti na koncertu v Cankarjevem domu nastopili skupaj, s petjem pa navdušili vse obiskovalce.

Te dni so video posnetek objavili na spletu, navdušenja med ljubitelji slovenske glasbe pa ob čudovitem nastopu ne manjka.

Skladba "Če prideš nazaj" je bila izvedena na koncertu Ne sveti zvezda v noč svetleje, ki ga je skupina prvič pripravila v novembru 2018 v Cankarjevem domu. Na odru so se jim pridružila imena slovenske pop-rock scene, ki so zaznamovala slovensko glasbo.


SASOAVSENIKofficial, YouTube
Omenjeni glasbeniki so na koncertu skupaj poustvarili bolj ali manj znane Avsenikove skladbe, katerih zven so s pomočjo dodatnih instrumentalistov in pevcev približali zvoku gostujočih intrepertov.

Pod avtorja glasbe za skladbo "Če prideš nazaj" se podpisujeta legendarna Slavko Avsenik in Vilko Avsenik, ki sta poskrbela tudi za aranžma. Besedilo za omenjeno skladbo je napisal Alfi Nipič. Prisluhnite čudovitemu nastopu, ko so Ansambel Saša Avsenika, Alfi Nipič in Nuša Derenda skupaj zapeli slovensko uspešnico "Če prideš nazaj".
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Trobentač mi je smešen. Ima ustnice, kot da bi vedno bile vnete...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!