Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!

Te dni sta se na spletu rodili dve novi pevski zvezdi - gre za očeta in hčer, ki sta s svojim pevskim talentom navdušila širni svet.

Na YouTube omrežju sta objavila video posnetek, ki si ga je do danes ogledalo že več kot 3,5 milijona uporabnikov.

Mat in Savanna Shaw sta oče in hčer, ki sta se v teh težkih časih odločila, da bosta s pevskimi nastopi umirila ves kaos, ki se odvija po širnem svetu. "Včasih je najboljše, da se ustavimo in spomnimo preproste molitve očeta in hčerke, da bo življenje bolj prijazno," sta ob video posnetku zapisala Mat in Savanna.


Zapela sta namreč pesem "The Prayer", ki jo v originalu pojeta Andrea Bocelli in Celine Dion. Pesem je izšla že leta 2007 in hitro postala svetovna uspešnica.

Prisluhnite čudovitemu duetu, s katerim sta te dni zablestela Mat in Savanna, ko sta pesem "The Prayer" zapela tako, kot Andrea Bocelli in Celine Dion.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Dečva ima res lep glas, pa še tako nedolžno zgleda. Tudi kot duet zvenita zelo okusno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!