Oče in hčerka zapela pesem "True Colors": Njun nastop je poezija za dušo!

Mat in Savanna Shaw sta oče in hčerka, ki imata izjemen pevski talent.

To sta v teh mesecih dokazala s številnimi video posnetki, nedolgo nazaj pa sta na svojem YouTube kanalu objavila nov pevski nastop, s katerim sta navdušila mnoge poslušalce širom sveta.

O Matu in Savanni smo pisali že v teh dneh, saj sta na spletu postala pravi zvezdi. Vse po zaslugi video posnetka, pri katerem sta zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion.


Tokrat sta se lotila pesmi "True Colors", ki jo je leta 1986 izdala ameriška pop pevka Cyndi Lauper. Njun nastop so mnogi opisali kot pravo poezijo za dušo.

Prisluhnite, kako sta Mat in Savanna Shaw zapela pesem "True Colors", ki velja za svetovno uspešnico. Bosta s petjem prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Silno dopadljivo. Le kje dobita coverje za svoje priredbe..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!