Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil Slovence

Na preteklem gala koncertu Poletna noč 2024 je svoje pevske talente pokazal tudi Oto Pestner, ki letos šteje 68 let.

Pred zbranim občinstvom je zapel slovensko uspešnico "Poletna noč", z nastopom pa navdušil slovensko javnost.

Tradicionalni gala koncert, ki predstavlja bogato dediščino slovenske zabavnoglasbene zakladnice v izvedbi velikega revijskega orkestra, je bil letos posvečen popevkam Ditke Haberl, Alenke Pinterič in Marjetke Nece Falk, glasbenim uspehom treh izjemnih pevk generacije, ki je zaznamovala zgodovino festivala Slovenska popevka.


RTV Slovenija, YouTube
Oto Pestner je na gala koncertu zapel slovensko uspešnico "Poletna noč", pri nastopu so sodelovali še Simfonični orkester RTV Slovenija in Big Band RTV Slovenija. Omenjeno uspešnico sta leta 1964 izvajali Beti Jurković in Marjana Deržaj. Glasbo je napisal Mojmir Sepe, besedilo pa Elza Budau.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je svoje izjemne pevske talente pokazal Oto Pestner. Bo s petjem navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Ni bil čisto v ritmu, že od začetka. A če je to element umetniške svobode pa naj bo. Nabor deklet v ozadju pa je enkraten. Kolena mi odpovedo, ko vidim Nino Strnad...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje