Petar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!

Družbena omrežja te dni obkroža čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pevski nastop mlade in talentirane Hrvatice.

Petar Grašo je ob njenem čudovitem nastopu ostal brez besed, talent deklice pa so pohvalili tudi mnogi spletni uporabniki.

Video posnetek, ki je v preteklih dneh pristal na omrežju Facebook, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 300.000 ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so nad pevskim talentom deklice navdušeni.


Muzika Za Dusu, Facebook
Petar Grašo je hrvaški glasbenik, ki je v svoji karieri izdal že številne uspešnice. Rodil se je leta 1976 v Splitu, mnoge oboževalce pa ima po vseh državah nekdanje Jugoslavije.

Te dni je splet obkrožil čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pevski nastop deklice. Ta je zapela uspešnico "Ako te pitaju", ki jo je Petar Grašo izdal ob koncu leta 2017 - ob njenem nastopu je še priljubljeni glasbenik ostal brez besed. Prisluhnite talentirani deklici, ki bo z glasom očarala tudi tebe.

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Petar bi bil boljši za oktavo nižje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!