Pijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijo

Tudi na naših cestah se vinjenih voznikov žal ne manjka. Te dni je na spletu pristal video posnetek iz Rusije, v katerem je moč videti prav takšnega voznika.

Močno opit je sedel v vozilo, nato pa z njim na enem izmed odsekov zapeljal na nasprotni pas, kjer se je srečal z voznikom tovornega vozila.

Ko mu je pijani Rus z avtomobilom peljal nasproti, ga je z hupanjem voznik tovornjaka na to opozoril. Hitro je spoznal, da je voznik pod vplivom alkohola, zato je pravico vzel v svoje roke.

Voznik tovornjaka je tako izstopil iz tovornega vozila, se napotil proti osebnemu vozilu, tam pa pijanemu vozniku vzel ključe. Zatem je iz vozila potegnil še voznika, sam sedel na njegovo mesto in mu vozilo umaknil ob rob ceste.

Pred tem mu je povedal še nekaj krepkih, video posnetek pa je v teh dneh hitro zaokrožil po spletu. Je voznik tovornega vozila storil prav? Poglejte si, kako je celotno dramo posnela kamera, nameščena v njegovem tovornjaku...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVoznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeUmrl je Davo Karničar: Posnetek njegovega življenja ti bo naježil kožo!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeKakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehiKamere policistov posnele nemogoče: Ženska jim je ukradla policijsko vozilo!Med potapljanjem doživel šok: Pričakala ga je 7 metrov dolga anakonda!10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!