Pijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijo

Tudi na naših cestah se vinjenih voznikov žal ne manjka. Te dni je na spletu pristal video posnetek iz Rusije, v katerem je moč videti prav takšnega voznika.

Močno opit je sedel v vozilo, nato pa z njim na enem izmed odsekov zapeljal na nasprotni pas, kjer se je srečal z voznikom tovornega vozila.

Ko mu je pijani Rus z avtomobilom peljal nasproti, ga je z hupanjem voznik tovornjaka na to opozoril. Hitro je spoznal, da je voznik pod vplivom alkohola, zato je pravico vzel v svoje roke.

Voznik tovornjaka je tako izstopil iz tovornega vozila, se napotil proti osebnemu vozilu, tam pa pijanemu vozniku vzel ključe. Zatem je iz vozila potegnil še voznika, sam sedel na njegovo mesto in mu vozilo umaknil ob rob ceste.

Pred tem mu je povedal še nekaj krepkih, video posnetek pa je v teh dneh hitro zaokrožil po spletu. Je voznik tovornega vozila storil prav? Poglejte si, kako je celotno dramo posnela kamera, nameščena v njegovem tovornjaku...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!