Policisti na avtocesti pomagali rešilcu: Tako so skrajšali pot med intervencijo!

Na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah so te dni objavili nekaj utrinkov intervencijske vožnje, katere čas se je skrajšal zahvaljujoč reakciji patrulje avtocestne policije.

Reševalno vozilo je imelo po zaslugi policistov prosto pot, saj mnogi vozniki pred tem niso vzpostavili reševalnega pasu.

Z ustvarjanjem reševalnega pasu je policijska patrulja občutno pripomogla k bolj tekoči in hitrejši poti reševalnega vozila. "Žalostno pa je dejstvo, da voznice in vozniki niso za reševalni pas poskrbeli že ob zaustavljanju ali zaustavitvi, ampak so čakali na zvok siren," so še zapisali ob video posnetku.

POZIVAMO VAS, DA REŠEVALNI PAS NA AVTOCESTAH ALI HITRIH CESTAH USTVARITE TAKOJ, ko vam hitrost PADE POD 60 km/h. Razlog zastoja ni pomemben, saj se nujna stanja dogajajo 24ur na dan, ne glede na stanje na cestah.

Poglejte si prizor s slovenske avtoceste, pri katerem je patrulja avtocestne policije pomagala reševalnemu vozilu, da je hitreje prispelo na cilj.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978