Policisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očali

Policisti v tem tednu opravljajo poostren nadzor nad vozniki pod vplivom alkohola in drugih psihoaktivnih substanc, ki bo potekal vse do 11. novembra.

Veliki večini voznikov je sicer jasno, da alkohol ne sodi k vožnji avtomobila, a med nami je še vedno veliko izjem.

O tem nas spominja tudi grozljiva tragedija, ki se je nedolgo nazaj zgodila v Mariboru, ko je pijan voznik na prehodu za pešce zbil nosečnico. Ta je poškodbam podlegla, le nekaj dni zatem pa je boj z življenjem izgubil tudi njen otrok. V tragediji je umrl tudi pes, ki ga je nosečnica sprehajala.

Policisti so se v tem tednu odločili, da bodo nekaterim voznikom pokazali, kako bi njihova vožnja izgledala pod vplivom alkohola. Na glavo so jim namreč nadali prav posebna "pijana očala", ki so njihov vid popačile.

Na tem mestu vsakega bralca še enkrat opozarjamo - v kolikor imaš namen voziti avtomobil, nikoli ne pij alkohola! S takšnim početjem lahko uničiš življenje ne le sebi, temveč tudi drugim.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji