Policisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očali

Policisti v tem tednu opravljajo poostren nadzor nad vozniki pod vplivom alkohola in drugih psihoaktivnih substanc, ki bo potekal vse do 11. novembra.

Veliki večini voznikov je sicer jasno, da alkohol ne sodi k vožnji avtomobila, a med nami je še vedno veliko izjem.

O tem nas spominja tudi grozljiva tragedija, ki se je nedolgo nazaj zgodila v Mariboru, ko je pijan voznik na prehodu za pešce zbil nosečnico. Ta je poškodbam podlegla, le nekaj dni zatem pa je boj z življenjem izgubil tudi njen otrok. V tragediji je umrl tudi pes, ki ga je nosečnica sprehajala.

Policisti so se v tem tednu odločili, da bodo nekaterim voznikom pokazali, kako bi njihova vožnja izgledala pod vplivom alkohola. Na glavo so jim namreč nadali prav posebna "pijana očala", ki so njihov vid popačile.

Na tem mestu vsakega bralca še enkrat opozarjamo - v kolikor imaš namen voziti avtomobil, nikoli ne pij alkohola! S takšnim početjem lahko uničiš življenje ne le sebi, temveč tudi drugim.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal