Polkaholiki predstavili novo pesem o Janezu: Bo to njihova nova uspešnica?

Slovenska glasbena skupina Polkaholiki je te dni na spletu predstavila novo pesem z naslovom "Janez", za katero mnogi pravijo, da bo nova uspešnica.

Poslušalci so sodeč po odzivih nad novo pesmijo navdušeni, Polkaholiki pa z njo znova ciljajo visoko na slovenski glasbeni sceni.

Video posnetek je do danes zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 50.000 ogledov, med komentarji pa ne manjka pohval na račun nove pesmi priljubljenih Polkaholikov.


JoomBoos, YouTube
Glasbo za novo pesem "Janez" je napisal Aleš Vovk - Raay, pod avtorico besedila se podpisuje Maja Kvertkov. Matic, Gašper, Žiga in Rene so videospot posneli v Mozirskem gaju.

Prisluhnite novi pesmi "Janez", ki jo je te dni s poslušalci na spletu delila priljubljena glasbena skupina Polkaholiki. Bodo navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kaki junci pubertetniški so to. Čez kaki mesec bo nastopil njhov čas. Popravni izpiti bodo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!