POMAGAJMO: 22-letni Žan ostal brez staršev, zdaj mu je pogorela še hiša

Žan Kotnik je 22-letni študent živilstva in prehrane, pretekli vikend pa se je kruto življenje znova poigralo z njim. V soboto zjutraj je zaradi požara ostal brez svojega doma.

Najprej je zaradi kratkega stika zagorelo na verandi hiše, nato pa se je ogenj razširil še v notranjost.

Žan je v hiši živel sam, saj je pred dvema letoma med epileptičnim napadom izgubil mamo, tri mesece nazaj pa je zaradi srčnega infarkta umrl še njegov oče. Prav zato so se zdaj v Krajevni skupnosti Galicija odločili, da bodo mlademu krajanu priskočili na pomoč.

V kolikor bi Žanu pomagali tudi sami, prilagamo podatke o TRR, na katerega lahko nakažete denar:

Rdeči križ Žalec

Hmeljarska ulica 3, 3310 Žalec
TRR: SI56 1010 0005 5598 261
Sklic: SI00 2019-24214-2
Namen: Žan Kotnik
Koda: CHAR
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet