Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!

Županijsko sodišče v Splitu je te dni 45-letnega očeta zaradi posilstva mladoletne hčerke obsodilo na enotno kazen 40 let zapora.

V zadnjih petih letih je oče deklico posilil kar 267-krat. Prvič leta 2018, ko je bila deklica stara zgolj 5 let.

Grozljivka se je dogajala v družinskem stanovanju, v sobi in v kopalnici. Prvič je deklico posilil leta 2018 v taborišču pri Šibeniku, ko je deklica štela zgolj pet let. Mama deklice in žena obtoženca je po poročanju medijev hudo bolna, njeno stanje pa se je hitro slabšalo. Danes je nepremična.


Simbolična fotografija
Med preteklim sojenjem v Splitu so razkrili grozljive podrobnosti zločina - oče je hčerki onemogočal socialne stike, peljal jo je v šolo in jo po pouku pričakal, s svojimi sovrstniki pa se ni smela družiti. Preprečeval je tudi stike s starimi starši po materini strani, ki naj bi živeli v isti hiši. Če ga deklica ni ubogala in ni bil zadovoljen z njenim obnašanjem, je več dni ni izpustil iz hiše, nad njo se je fizično znesel z udarci po glavi in trebuhu. Deklica se je pred njim morala ure in ure gola kopati v kadi, pošastnega očeta pa so obsodili za 267 kaznivih dejanj spolne zlorabe otroka in kaznivo dejanje kršitve otrokovih pravic.


Simbolična fotografija

Za vsako dejanje spolne zlorabe otroka je bil obsojen na pet let zapora, za kršitev otrokovih pravic pa na tri leta. Skupaj so ga obsodili na najvišjo kazen, ki znaša 40 let zapora. Na sodišče so ga pripeljali iz splitskega zapora, kamor se je po obtožnici vrnil nazaj.

Pošastni oče je razglasitev sodbe sprejel brez čustev.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ampak..., kdo pa je vse to prešetel? 5 letni otrok ne zna šteti niti do 20...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika