Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuro

Ansambel Poskočni muzikanti je bil ustanovljen leta 2010, v zadnjih letih pa beleži veliko priljubljenost med slovenskimi poslušalci.

Mnogi jih primerjajo s popularnim ansamblom Modrijani, prva violina Poskočnih pa je Dejan Krajnc, ki se je mnogim večkrat vtisnil v spomin predvsem po zaslugi pričeske.

Poskočni Dejan, kot ga mnogi radi imenujejo, je prepoznaven član ansambla Poskočni muzikanti, saj ima povsem unikatno irokezo. Nedolgo nazaj je sporočil, da si bo svojo frizuro pobril, ob tem pa ni pozabil na humanitarno noto.

Ker se mu dnevi z legendarno pričesko hitro iztekajo, je tokrat na spletu delil video posnetek, v katerem je pokazal, kako si sam uredi prepoznavno irokezo.

Video posnetek je nastal v Rimskih Termah, Dejan Krajnc pa je s svojimi navodili navdušil mnoge zveste poslušalce. Poglejte si, kako si Dejan iz ansambla Poskočni muzikanti naredi prepoznavno frizuro!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!