Poslanka med govorom izgubila zavest in se zgrudila na tla

Na pretekli seji v avstrijskem parlamentu je prišlo do neljubega dogodka, ko se je poslanka Eva-Maria Holzleitner med govorom zgrudila na tla.

V parlamentu je nato zavladala panika, ostali poslanci pa so ji hitro priskočili na pomoč.

Na pretekli seji so poslanci razpravljali o vladni krizi, s katero se soočajo po preiskavi porti zdaj že nekdanjemu kanclerju Sebastianu Kurzu. Svoje mnenje je povedala tudi poslanka Eva-Maria Holzleitner, predstavnica stranke SPO.

Nekaj minut po začetku pa je omenjena poslanka za kratek čas izgubila zavest, med govorom pa padla na tla. Na pomoč so ji hitro priskočili ostali poslanci, z njo pa naj bi bilo po neuradnih podatkih vse v najlepšem redu.

Poglejte si prizor iz avstrijskega parlamenta, pri katerem je predstavnica stranke SPO Eva-Maria Holzleitner izgubila zavest in se zgrudila na tla.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Tak je, če brez potrebe ženska hujša. Kurz pa je zaenkrat še bivši kancler in ne nekdanji. Na tem mestu ga je namreč nasledil še komaj en kandidat. Ko se jih bo zvrstilo kakih pet pa bo šel v stopnjo nekdanji. Sedaj uporabljati termin "nekdanji" je nespoštljivo in nekoliko zaničujoče.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje