Posnetek iz zraka: Lava na Kanarskih otokih goltala hiše in bazene!

Že več kot 200 domov je bilo uničenih ob izbruhu vulkana na Kanarskih otokih, na spletu pa je pristal tudi video posnetek iz zraka.

Spremljamo lahko pravo razdejanje, ki ga je za seboj pustila lava iz bruhajočega ognjenika.

Na srečo poročil o žrtvah ali poškodovanih ni, je pa do zdaj izbruh vulkana povzročil za več kot 400 milijonov evrov škode. Mnogi prebivalci so na otoku La Palma ostali brez domov, še vedno rešujejo svoje premoženje.

Lava se je po pobočju sprva premikala s hitrostjo okoli 700 metrov na uro, hitrost pa se je v zadnjih dneh spustila na 200 metrov na uro. Kdaj bo dosegla ocean, še vedno ni znano.

Na spletu je pristal video posnetek drona, pri katerem lahko spremljamo prizore, ko je deroča lava goltala vse pred seboj. Poglejte, kakšni drami so te dni priča na otoku La Palma na Kanarskih otokih.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Pri manj kot 1 km/h tok lave najbrž ni kdo ve kako deroč...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978