Posnetek iz zraka razkriva ogromno razpoko, ki je nastala po potresu v Turčiji

Število smrtnih žrtev po tragičnem potresu v Turčiji in Siriji je te dni naraslo na več kot 40.000, oblasti pa svarijo, da bo končna številka še višja.

Na spletu je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ogromno razpoko v tleh, ki je nastala kot posledica katastrofalnega potresa z magnitudo 7,8.

Video posnetek, ki je pred dnevi pristal na omrežju YouTube, je pritegnil veliko pozornosti - dosegel je več kot 1,4 milijona ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so nad neizprosno močjo narave ostali brez besed.

S pomočjo drona so v provinci Kahramanmaraş, kjer je bil epicenter potresa, posneli grozljive posledice. Tam je v tleh nastala razpoka, dolga več kilometrov.

Poglejte si nenavaden prizor iz Turčije, pri katerem lahko vidimo grozljive posledice po uničujočem potresu v Turčiji, ki je po zadnjih podatkih terjal že več kot 40.000 življenj.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Pred 50 leti je bila cesta Ptuj-Maribor še hujša, pravo slalomišče z enim prometnim pasom...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!