Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"

Splet je obkrožil video posnetek, na katerem je predsednik stranke SNS Zmago Jelinčič Plemeniti z izjavo dvignil veliko prahu.

V družbi nekdanjega zunanjega ministra Dimitrija Rupla ter Igorja Bavčarja je razlagal, kaj si misli o preteklih vladnih ukrepih.

Video posnetek je na Facebook omrežju objavil slovenski raper Zlatan Čodrić - Zlatko, prizore pa so posneli na predvečer dneva državnosti, ko je potekala predstavitev knjige Udba in akcija Sever, ki jo je napisal Igor Omerza.

Posnetek izjave Zmaga Jelinčiča:


"Narod je glup. Napaka je bila, ker je dobil denar narod. Narobe je bilo to, narobe," je na posnetku slišati besede Zmaga Jelinčiča ob pogovoru z Dimitrijem Ruplom, Igorjem Bavčarjem in Slavkom Kmetičem.

Danes je na Zmago Jelinčič na svoji Facebook strani objavil nov video posnetek, pri katerem je posnel izjavo za medij POP TV, ko mu je novinar vprašanja postavljal o prej omenjenem video posnetku. Zmago Jelinčič pravi, da za svojimi besedami še vedno stoji.

Izjava Zmaga Jelinčiča za POP TV:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaSlon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Moški sredi mesta izpustil dve papigi: Posnetek je uspešnica na spletu!