Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"

Splet je obkrožil video posnetek, na katerem je predsednik stranke SNS Zmago Jelinčič Plemeniti z izjavo dvignil veliko prahu.

V družbi nekdanjega zunanjega ministra Dimitrija Rupla ter Igorja Bavčarja je razlagal, kaj si misli o preteklih vladnih ukrepih.

Video posnetek je na Facebook omrežju objavil slovenski raper Zlatan Čodrić - Zlatko, prizore pa so posneli na predvečer dneva državnosti, ko je potekala predstavitev knjige Udba in akcija Sever, ki jo je napisal Igor Omerza.

Posnetek izjave Zmaga Jelinčiča:


"Narod je glup. Napaka je bila, ker je dobil denar narod. Narobe je bilo to, narobe," je na posnetku slišati besede Zmaga Jelinčiča ob pogovoru z Dimitrijem Ruplom, Igorjem Bavčarjem in Slavkom Kmetičem.

Danes je na Zmago Jelinčič na svoji Facebook strani objavil nov video posnetek, pri katerem je posnel izjavo za medij POP TV, ko mu je novinar vprašanja postavljal o prej omenjenem video posnetku. Zmago Jelinčič pravi, da za svojimi besedami še vedno stoji.

Izjava Zmaga Jelinčiča za POP TV:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliKuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilRok Švab iz Modrijanov navdušil: Tako je zapel pesem "Mavrica"Drama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Tilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek malčka, ki je senzacija na spletu: Tako je zabijal žeblje!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Hčerka zapela v avtomobilu: Njen glas je očeta ganil do solz!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Slovenski župnik v novem posnetku: Zakaj moramo upoštevati pravila?Voznik na Štajerskem izgubil živce: Tako je kričal na prehodu za pešce!VIDEO: Mariborčan policista zmerjal z barabami, nato sta ga vklenila v lisice