Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!

Vladni govorec Jelko Kacin je včeraj ob izjavi za javnost znova opozoril vse Slovence in Slovenke, ki se odpravljajo na Hrvaško.

Povedal je, da naj raje premislijo o nujnosti svojega potovanja, obenem pa naj se dobro pozanimajo o lokaciji, na katero se odpravljajo.

Zaradi vse resnejših razmer v zvezi s širitvijo bolezni COVID19 dobro premislite, kam se odpraviti na dopust, svetujejo pri Vladi RS.

Če se tovorstnemu potovanju ne morete izogniti, se tam izogibajte krajem s povečanim številom ljudi, množičnim zbiranjem, zaprtim lokalom in zlasti nočnim klubom, je v govoru dejal Jelko Kacin. Ob povratku v Slovenijo sprejmite preventivne ukrepe - izogibajte se obiskom starejših, zlasti obiskom v domovih za starejše občane, tudi če bodo takrat še odprti.

Vladni govorec Jelko Kacin je dodal še, da v službo hodite samo, če ste popolnoma zdravi. Prisluhnite včerajšnjemu govoru Jelka Kacina, pri katerem je pozval vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ne bi bilo slabo, če bi vlada tega Jelko-Voice-a zamenjala z Damijanom Murkotom. Ima manj antipatičen vokal in faco...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!