Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!

Slovenska narodno-zabavna zasedba Primorski fantje je te dni na spletu predstavila uraden videospot za njihovo novo pesem "Mi manjkaš".

Omenjena pesem je posvečena ustanovnemu članu in nekdanjemu vodji ansambla Bogdanu Gerku, ki je lani v mesecu marcu umrl v 64. letu starosti.

Primorski fantje so na slovenski glasbeni sceni že vse od leta 1974, v svojih letih delovanja pa so poskrbeli že za številne uspešnice in osvojili vrsto nagrad. Glasbeno skupino Primorski fantje sestavljajo Ivica Vergan, Maksim Vergan, Jan Čekada in Niko Poles.


Primorski Fantje, YouTube
Glasbo in besedilo za pesem "Mi manjkaš" je napisal Bogdan Gerk, tonski mojster in producent pa je Maksim Vergan. Te dni so na omrežju YouTube premierno objavili videospot za omenjeno pesem.

Prisluhnite čudovitemu nastopu, pri katerem so člani ansambla Primorski fantje v spomin ustanovnemu članu Bogdanu Gerku. Bodo s pesmijo "Mi manjkaš" ganili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ivica, nastopil je čas je za daljše krilo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik