Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!

Na družbenem omrežju Facebook je pred mesecem dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljiv prizor iz narave.

Ker starejše ptice ne morejo več leteti in skrbeti zase, jim na pomoč priskočijo mlajše ptice - zanje lovijo žuželke in jih hranijo.

Video posnetek, ki je pristal na omrežju Facebook, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 5 milijonov ogledov, prizori pa so sodeč po odzivih ganili mnoge ljubitelje živali.


Facebook
Starejše ptice sčasoma ne zmorejo več letenja, zanje pa ne obstajajo "domovi za ostarele". Tako jim na pomoč priskočijo mlajše ptice, ki zanje lovijo hrano.

Video posnetek je obenem zelo močno sporočilo človeštvu, kako bi tudi mi morali poskrbeti za starejše. Brez dvoma nam tudi narava večkrat pokaže, kakšna pot je v življenju pravilna.

0
Marjan Lenarčič
Pred 2 tedni
Joj, kakšne neumnosti pišete... To je kukavica, ki se je izlegla kot podtaknjena v gnezdo druge ptice in jo te hranijo, Res, neumnosti....
0
Emil Kofler S P
Pred 2 tedni
A ni to kukavica,ki jo je mati podtaknila drugi, precej manjši ptički, nadomestni mami?
Kdo je šprical biologijo?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik