Radijski voditelj iskreno o alkoholizmu: Njegov govor obkroža Slovenijo!

Slovenski radijski voditelj Miha Šalehar je ob izidu svoje nove knjige Notranji pir iskreno spregovoril o alkoholu, ki mu je desetletja krojil življenje.

Njegov govor je na omrežju Facebook že prava uspešnica, mnogi spletni uporabniki pa so izpostavili pogum, ki ga potrebuješ za takšno življenjsko spremembo.

Odkar je prvič okusil alkohol v obliki banana-kivi likerja v drugi polovici osemdesetih, je po svojih izračunih spil za mali bazen piva oziroma 36.400 steklenic piva. "Jaz samo dvakrat od 15. do 48. leta nisem imel mačka v nedeljo," je Miha Šalehar dejal za Tednik.

Miha Šalehar spregovoril o alkoholizmu:


Miha Šalehar se je alkoholu po treh desetletjih popivanja povsem odpovedal. O sebi je dejal, da je bil funkcionalni pijanec, ob tem pa izpostavil, da je to v naši kulturi žal popolnoma sprejemljivo.

Miha je o težavah z alkoholom spregovoril tudi z voditeljico Karimo Valentino Hočevar v Modri sobi, na omrežju YouTube pa so objavili skoraj eno uro dolg pogovor, ki je mnogim dal misliti. Prisluhnite, kako je svojo preteklo izkušnjo z alkoholom opisal radijski voditelj Miha Šalehar.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!Tanja Žagar navdušila s plesom: Špela Grošelj v ozadju pela slovensko uspešnico!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!Starejši par si je v hiši uredil stanovanje: Čudovita podoba, ki te prevzame!VIDEO: Dramatičen prizor iz BiH: Niso mu plačali dela, pravico je vzel v svoje roke!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuPošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!Izjemna podpora za slovenske nogometaše: Tako so jih pozdravili nemški navijači!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ostrostrelec skozi ekran ustrelil ugrabiteljaDr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!