Radijski voditelj iskreno o alkoholizmu: Njegov govor obkroža Slovenijo!

Slovenski radijski voditelj Miha Šalehar je ob izidu svoje nove knjige Notranji pir iskreno spregovoril o alkoholu, ki mu je desetletja krojil življenje.

Njegov govor je na omrežju Facebook že prava uspešnica, mnogi spletni uporabniki pa so izpostavili pogum, ki ga potrebuješ za takšno življenjsko spremembo.

Odkar je prvič okusil alkohol v obliki banana-kivi likerja v drugi polovici osemdesetih, je po svojih izračunih spil za mali bazen piva oziroma 36.400 steklenic piva. "Jaz samo dvakrat od 15. do 48. leta nisem imel mačka v nedeljo," je Miha Šalehar dejal za Tednik.

Miha Šalehar spregovoril o alkoholizmu:


Miha Šalehar se je alkoholu po treh desetletjih popivanja povsem odpovedal. O sebi je dejal, da je bil funkcionalni pijanec, ob tem pa izpostavil, da je to v naši kulturi žal popolnoma sprejemljivo.

Miha je o težavah z alkoholom spregovoril tudi z voditeljico Karimo Valentino Hočevar v Modri sobi, na omrežju YouTube pa so objavili skoraj eno uro dolg pogovor, ki je mnogim dal misliti. Prisluhnite, kako je svojo preteklo izkušnjo z alkoholom opisal radijski voditelj Miha Šalehar.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!