Reševalni pas na slovenski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča gasilci!

Na YouTube kanalu Ustvarimo reševalni pas na avtocestah, kjer ozaveščajo voznike in voznike, kako pravilno reagirati ob prometnem zastoju na avtocesti, so te dni objavili nov video posnetek gasilcev.

Za spremembo so bili med preteklo intervencijo priča zelo solidno ustvarjenemu reševalnemu pasu.

Gasilci iz društva PGD Dolnji Logatec so se v preteklih dneh mudili na intervencijo na primorski avtocesti, tam pa so bili priča spodbudnemu prizoru - skoraj vsi vozniki so namreč pravilno vzpostavili reševalni pas.

Črno piko si zasluži le voznik s prikolico, ki je ob prihodu gasilcev še vedno čakal na voznem pasu. Gasilci mimo vozila niso mogli, le tam pa so izgubili nekaj dragocenih sekund.

Prizor je tako lep primer, kako hitro poteka intervencijska vožnja do mesta nesreče, če je pravilno vzpostavljen reševalni pas ter koliko časa reševalcem ukradejo vozniki, ki se ne razvrstijo pravilno. Upoštevaj pravila, reši življenja!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!