Rešitev za konec epidemije v Sloveniji: "Ne vabite sosedov na šnopc!"

Nadzorna zdravstvena inšpektorica Deana Potza je na eni izmed preteklih sej spregovorila o spoštovanju ukrepov v Sloveniji, obenem pa delila svoj pogled na trenutno situacijo.

Državljane prosi, naj spoštujemo ukrepe - če ni nujno ostanimo doma.

Izpostavila je, da mnogi upoštevamo omenjene ukrepe, se pa kljub temu najdejo takšni, ki se z ukrepi ne strinjajo. Mnogim inšpektorjem, ki opravljajo nadzor, ljudje grozijo, a tudi inšpektorji so le ljudje, ki zgolj opravljajo svojo službo.

Deana Potza pa je izrekla tudi besede, ki so hitro zaokrožile med Slovenci: "Bom povedala zdaj kar po domače: Spoštujte ukrepe in če ni nujno ostanite doma. Ne vabite prijateljic na kavo in sosedov na šnopc!"

Dejala je še, da nam nihče ne more preprečiti druženja v zasebnih prostorih, a obenem od odraslih pričakuje, da bodo ukrepe spoštovali ter se tako ravnali odgovorno do vseh ostalih. Prisluhnite, kaj je povedala!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!