Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!

Slovenski radijski voditelj Robert Roškar je na svojem Facebook profilu objavil simpatičen video posnetek, pri katerem je pripravil parodijo na evrovizijsko pesem "Veronika".

Z njo je pevka Raiven na preteklem tekmovanju za pesem Evrovizije zastopala Slovenijo in osvojila 23. mesto.

"MAŽI ME, PENI SE. Raiven, izposodili smo si karaoke verzijo, ki smo jo našli na YouTube, upam, da ne zameriš. Seveda nimamo za burek proti tvoji izvrstni originalni Veroniki," je ob video posnetku zapisal Roškar.


Robert Roškar, Facebook
Tokrat je radijski voditelj s pomočjo sodelavke Jerice Zupan evrovizijsko pesem "Veronika" spremenil tako, da je pel o uporabi Sabrine, pripomočka za nego las.

Glasbo za izvorno pesem "Veronika" so napisali Bojan Cvjetićanin, Danilo Kapel, Klavdija Kopina, Martin Bezjek, Peter Khoo in Raiven, pod avtorje besedila se podpisujejo Bojan Cvjetićanin, Klavdija Kopina in Raiven. Prisluhnite parodiji, kik jo je te dni na spletu predstavil Robert Roškar.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!