Roškar odgovoril na vprašanje deklice: Zakaj so nekateri sošolci nesramni?

Na Radiu 1 je voditelj Robert Roškar te dni dobil prav posebno vprašanje mlade poslušalke Inje.

Deklica ga je vprašala, zakaj so nekateri sošolci nesramni do drugih sošolcev, voditelj pa je v družbi Anje Ramšak podal odličen odgovor na njeno vprašanje.

Pred dnevi je Slovenijo pretresel videoposnetek, pri katerem lahko spremljamo verbalno in fizično nasilje nad sedmošolko iz ene od celjskih osnovnih šol. Vrstnice so jo pretepale in žalile, opazovalci pa so vse skupaj posneli na mobilni telefon in posnetke objavili na omrežju TikTok.

Prav v teh dneh je deklica Inja na Radio 1 poslala vprašanje, zakaj so nekateri sošolci nesramni do drugih sošolcev in čemu takšno obnašanje. Robert Roškar ji je odgovoril, z odgovorom pa navdušil tudi številne spletne uporabnike. Posnetek je do danes dosegel preko 80.000 ogledov zgolj na omrežju Facebook.

Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko prisluhnimo odgovoru Roberta Roškarja na vprašanje, zakaj so nekateri sošolci nesramni do drugih sovrstnikov. Se strinjate s tem, kar je povedal Robert Roškar?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila