Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!

Na omrežju YouTube je pred dnevi pristal video posnetek čudovitega pevskega nastopa, pri katerem je nastopila prikupna Saša Lešnjek.

Slovenska pevka je na gala koncertu Poletna noč z ostalimi glasbeniki izvedla uspešnico "Dobro jutro, dober dan", ki jo je prepevala Neca Falk.

Tradicionalni gala koncert Poletna noč, ki predstavlja bogato dediščino slovenske zabavnoglasbene zakladnice v izvedbi velikega revijskega orkestra, je bil tokrat posvečen popevkam Ditke Haberl, Alenke Pinterič in Marjetke Nece Falk, glasbenim uspehom treh izjemnih pevk generacije, ki je zaznamovala zgodovino festivala Slovenska popevka.


RTV Slovenija, YouTube
Saša Lešnjek, Mladinski pevski zbor, Simfonični orkester RTV Slovenija in Big Band RTV Slovenija so skupaj zapeli uspešnico "Dobro jutro, dober dan", ki jo je leta 1978 javnosti predstavila Neca Falk in še danes velja za izjemno slovensko uspešnico. Avtor glasbe je Dečo Žgur, besedilo za omenjeno pesem je napisala Elza Budau. Pri nastopu na preteklem koncertu je sodeloval tudi dirigent Patrik Greblo.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu na preteklem gala koncertu Poletna noč 2024, pri katerem je Saša Lešnjek z ostalimi glasbeniki zapela slovensko uspešnico "Dobro jutro, dober dan". Bo izjemen nastop navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ta punčka bi morala postati ena izmed najboljših slovenskih pevk. Ima krasen vokal, pa še lepa kot vila...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika