Slepa deklica iz Slovenija zapela Hallelujah: Njen nastop se te dotakne!

V mesecu juniju je na YouTube omrežju pristal čudovit pevski nastop, pod katerega se je podpisala Mia Koritnik.

Mia je slepa deklica iz Slovenije, ki goji veliko ljubezen do petja, na njeni glasbeni poti pa ima veliko podpore ljubljenih.

Talentirano Mio smo na našem portalu že spoznali, ko je mnoge navdušila v duetu s Filipom Jagodičem iz Laškega. Takrat sta skupaj zapela glasbeno uspešnico "Something Stupid" iz leta 1966.


Mia je bila stara komaj štiri leta, ko so ji zdravniki postavili diagnozo optični nevritis. Pri omenjeni bolezni se vname vidni živec na očesu, Mia pa je zaradi tega oslepela. Slepota je nastopila že v nekaj dneh, tako hitro vnetje pa je pri obolelih zelo redko.

Dober mesec dni nazaj se je Mia Koritnik predstavila s pevskim talentom, ko je pred kamero zapela vsem znano uspešnico "Hallelujah". Pesem je leta 1984 izdal kanadski pevec Leonard Cohen. Prisluhnite, kako čudovito je slepa Mia iz Slovenije zapela pesem "Hallelujah". Bo s pevskim talentom navdušila tudi tebe?
-1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Vokal bi bil še mnogo privlačnejši, če bi mu bil elektronsko dodan kaki pevski efekt, kot je to primer pri nekem drugem nastopajočem.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!