Slovencu očitajo, ker je rešil mladička srne: Bi ga moral prepustiti kruti usodi?

Te dni je na spletu pristal simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljiv prizor v turističnem središču Slovenia Eco Resort.

Lastnik središča Matjaž Zorman je pokazal svojo skrb za srnjega mladiča, ki je ostal brez matere. Mnogi so mu pri tem očitali, da posega v naravo.

"Kamen namesto srca ima človek, ki ne bi pomagal in pustil krhko bitje da pogine od lakote. Se strinjate?" so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Slovenia Eco Resort.


Slovenia Eco Resort, Facebook
Številni spletni uporabniki so namreč Matjažu Zormanu očitali, da bi moral mladička srne pustiti v naravi, četudi to pomeni, da bi bil prepuščen zagotovi smrti. Namesto tega je mladička vzel k sebi in zanj ustrezno poskrbel - sam je prepričan, da človek s srcem preprosto ne more prepustiti mladička takšni kruti usodi.

Kakšno mnenje imate pa vi o dejanju lastnika Slovenia Eco Resorta, ki je mladička vzel pod svojo streho in mu tako rešil življenje? Je storil prav ali bi moral malo srno prepustiti kruti usodi?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Obsojajo samo kreteni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!