Slovenec je ženi povedal, zakaj je bolje biti okrogel: Posnetek je doza smeha!

Priljubljena slovenska zakonca Matjaž Kosi in Simona Kosi sta te dni na omrežju Facebook objavila nov posnetek, pri katerem sta znova poskrbela za dobro voljo.

Simona se je tokrat pritoževala nad svojo postavo, a jo je mož Matevž hitro potolažil na svojevrsten način.

"Zakaj je dobro biti bolj okrogel," sta ob video posnetku zapisala zakonca, ki se v svetu zabave predstavljata z vzdevkom Misticizem.


Misticizem, Facebook
Simona je tokrat med delom opazovala sosedo Jožico, ob tem pa zmajevala z glavo. Matevžu je potožila, da je soseda zelo vitka ter da si tudi sama želi takšne postave. A jo je kaj kmalu potolažil z razlago, da imajo tudi "bolj okrogli" ljudje določene prednosti.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem sta zakonca Matjaž Kosi in Simona Kosi nasmejala z razlago, zakaj je kdaj bolje biti bolj okrogel. Bosta nasmejala tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Legendi. Pa to ti gate ftrga...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!