Slovenec na Darsu doživel šok! Odslovili so ga, ker se mu je strgala vinjeta...

V teh dneh je splet obkrožil video posnetek, v katerem je gospod Rajko Kokalj razkril svojo izkušnjo, ki jo je imel z uslužbenci Darsa. Januarja je kupil letno vinjeto, na svoje vozilo pa jo je hotel namestiti v tem tednu, saj je pred tem ni potreboval.

Ko je vinjeto želel odlepiti od folije, se mu je ta pretrgala. Na Darsu jo je hotel zamenjati, a je tam naletel na gluha ušesa...

"Vinjeto sem začel lepiti dol in se je pri odlepljenju začela trgati. Obrnil sem se na prodajalca te vinjete, on mi je svetoval, da se obrnem na Dars," je pred kamerami dejal Rajko Kokalj.

Namesto nove vinjete pa je na Darsu doživel hladen tuš. Dejali so mu, da je vinjeta potekla, saj garancija velja samo en mesec. Dars je v svojem odgovoru še zapisal, da je poškodovano vinjeto možno reklamirati v predvidenem reklamacijskem roku (v roku enega meseca), a je pri tem strošek reklamacije 7 evrov.

Kokalj je besen, saj meni, da je to zgolj pobiranje denarja. Nove vinjete zdaj ne namerava kupiti, pri svojem pa bo vztrajal vse do konca, zato je ravnanje Darsa prijavil tudi tržnemu inšpektoratu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet