Slovenec na Darsu doživel šok! Odslovili so ga, ker se mu je strgala vinjeta...

V teh dneh je splet obkrožil video posnetek, v katerem je gospod Rajko Kokalj razkril svojo izkušnjo, ki jo je imel z uslužbenci Darsa. Januarja je kupil letno vinjeto, na svoje vozilo pa jo je hotel namestiti v tem tednu, saj je pred tem ni potreboval.

Ko je vinjeto želel odlepiti od folije, se mu je ta pretrgala. Na Darsu jo je hotel zamenjati, a je tam naletel na gluha ušesa...

"Vinjeto sem začel lepiti dol in se je pri odlepljenju začela trgati. Obrnil sem se na prodajalca te vinjete, on mi je svetoval, da se obrnem na Dars," je pred kamerami dejal Rajko Kokalj.

Namesto nove vinjete pa je na Darsu doživel hladen tuš. Dejali so mu, da je vinjeta potekla, saj garancija velja samo en mesec. Dars je v svojem odgovoru še zapisal, da je poškodovano vinjeto možno reklamirati v predvidenem reklamacijskem roku (v roku enega meseca), a je pri tem strošek reklamacije 7 evrov.

Kokalj je besen, saj meni, da je to zgolj pobiranje denarja. Nove vinjete zdaj ne namerava kupiti, pri svojem pa bo vztrajal vse do konca, zato je ravnanje Darsa prijavil tudi tržnemu inšpektoratu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika