Slovenec obiskal trgovino v Avstriji: Ne duha ne sluha o zaščitnih maskah!

Ob povečanem številu testiranja je bilo včeraj v Sloveniji potrjenih 79 novih okužb - tako visoke številke nismo imeli še nikoli.

Kljub visoki številki je bil takšen skok okuženih pričakovan, saj so včeraj opravili kar 2560 testov. Dan pred tem so jih opravili "le" 1581.

Ukrepi se zato zaostrujejo, pred dnevi pa je v veljavo prišel odlok, da je v vseh zaprtih prostorih potrebno uporabljati zaščitno masko. In kakšne ukrepe imajo naše sosednje države?

Včeraj je na spletu pristal video posnetek iz sosednje Avstrije, pri katerem se je slovenski državljan sprehodil po eni izmed trgovin s tehniko. Zaščitnih mask tam ni uporabljal nihče.

Tudi v Avstriji so včeraj sicer potrdili 520 novih okužb, dan pred tem pa le 290. "To je v živo iz sosednje Avstrije, ko se v Sloveniji ubadamo s kugo 21. stoletja," je ob video posnetku zapisal avtor. Poglejte si, kakšno je stanje v trgovinah v sosednji Avstriji.

-1
Sandra Krumpak
Pred 2 tedni
No pa se vidi koliko ste leni novinarji dan danes! To objavljate in kopirate, ter sirite neresnico oz. Samo del resnice, ki vam sluzi, brez da bi najprej raziskali! Ja v tej specificni trgovini so vsi brez maska a snemalec z svojimi trditvami zavaja, prav tako pa vi, ki ponavljate za njim! V trgovinah z zivili, nekaterih bencinskih crpalkah, lekarne in zdravstveni domovi so maske se vedno obvezne! Ne nosimo jih samo v trgovinah z tehniko, tekstil, toda, ce bi vi opravljali svoje delo kot novinarji, bi zasledili, da od ponedeljka ob polnoci, bo v Avstriji ponovno uvedene maske povsod nazaj, tako kot je bilo pred poletjem! Tako da ne zavajate javnosti z delnimi informacijami oz. Tistimi, ki vam sluzijo, ampak zacnite opravljati svoje delo tako kot je treba in ne bodite vec plagiatorji! Ker zdaj s takim delom, ki ga opravljate vecina novinarjev si ne zasluzite naziv novinarji, temvec plagiatorji in manipulatorji!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico