Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!

Te dni so na Twitter profilu UKC Ljubljana delili video posnetek, ki ga je na spletu prvotno objavil tiskovni predstavnik nemške vlade Steffen Seibert.

Video posnetek je bil s podnapisi preveden tudi v slovenščino, glavni lik v njem pa govori o svoji pretekli izkušnji do zmage nad virusom.

Video posnetek prikazuje zgodbo moškega in našo prihodnost čez mnogo let. Moški po imenu Anton Lehmann je pred kamero pripovedoval svojo zgodbo o tem, kako se je svet spopadal s pandemijo - dejal je, da nam ni bilo potrebno iti na bojišče, tako kot so v preteklosti morali naši stari starši. Vse, kar smo morali storiti je bilo to, da ostanemo doma.

Moški v video posnetku je dejal, da je bil naš kavč fronta, potrpljenje pa naše orožje. UKC Ljubljana je ob video posnetku zapisal: "Postani junak in ostani doma!"

Poglejte si pripoved moškega iz prihodnosti, ko je predstavil svojo zgodbo o tem, kako se je človeštvo borilo v koronski zimi 2020. Spoštujmo ukrepe in ostanimo zdravi!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!