Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamici

Slovenski vplivnici Katka Bogataj in Kaja Bogataj svoje ljubezni ne skrivata pred javnostjo - ravno nasprotno, na spletu namreč obe delita utrinke iz njunega življenja.

Poročili sta se leta 2019, v mesecu avgustu pa sta leta 2022 postali materi deklici Hani Juliji. Hčerko je s pomočjo umetne oploditve rodila Katja.

Katja si je od nekaj želel postati mamica, zaradi česar sta s Kajo umetno oploditev opravili v sosednji Avstriji. Te dni sta na omrežju Instagram objavili video posnetek, ki je pri nekaterih Slovencih sprožil podporo, spet pri drugih zgražanje.


katkabogataj, Instagram
Video posnetek prikazuje pogovor med Katko in njeno hčerkico, pri katerem ji razloži, da ona nima atija, temveč dve mamici. Ob tem ji je še pojasnila, da nekatere družine nimajo atijev.

"Otroci so zlo simpl. Mi kompliciramo svet. Oni cutjo sam ljubezen. Dons se je tale pogovor zgodil cist spontano in kljub temu, da resne debate o tem se sledijo, se jih veselim! Upam, da bo vidla svet kot nekej vecjega, kot to, da je samo ena resnica, ki velja za vse," je ob video posnetku zapisala Katka.

Ob prizoru so tudi mnogi znani Slovenci izrazili ogorčenje, med njimi tudi Denis Toplak in Gregor Čeglaj. Spet drugi so ob prizoru zapisali, da živimo v 21. stoletju, kjer bi morala družba sprejmati in podpirati vse vrste ljubezni.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Malo bubano...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Radijska voditeljica Lara Tošić doživela prometno nesrečo, objavila je posnetekStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuVIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!Tjaša Božič in Poskočni priredili slovensko uspešnico, navdušili so poslušalceVIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz DubrovnikaŠpela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!